Cel mai rapid netbook din lume – ASUS Eee PC 1025 Flare

ASUS a lansat seria de netbook-uri Eee PC 1025 Flare echipate cu procesoare Intel Atom Cedar Trail. Noile modele aduc un design nou, fiind disponibile în 11 variante cromatice. Cel mai nou procesor Intel Atom dual-core oferă performanțe grafice de patru ori mai mari față de generațiile anterioare, consumând totodată mai puțină energie. Eee PC 1025 Flare este optimizat energetic prin ASUS Super Hybrid Engine II, cu tehnologie Instant On, care permite ieșirea din modul de așteptare în numai 2 secunde și până la 21 de zile de regim standby. Rularea filmelor Full HD 1080p pe televizoarele HD este posibilă prin intermediul ieșirii HDMI, Eee PC 1025 oferind și suport Blu-ray 2.0. Conectivitatea cu alte dispozitive este facilitată de tehnologiile USB 3.0, DLNA și Wi-Fi Direct.

Design complet nou
Seria Eee PC 1025 Flare este disponibilă în 11 culori diferite, printre care Addict Pink, Mysterious Blue și Plucky Purple. ASUS a îmbunătățit designul prin adăugarea finisajelor cu aspect metalic pe capac, precum și a elementelor cromate pe lateralele netbook-ului.
Cu ajutorul tehnologiei exclusive ASUS Super Hybrid Engine II cu Instant On, Eee PC 1025 Flare poate porni din regimul de așteptare în numai 2 secunde. Cu o durată de standby de până la 21 de zile, utilizatorii nu trebuie să-și mai facă griji din cauza autonomiei. Funcțiile integrate pentru securitate asigură protecția informațiilor, datele utilizatorului fiind salvate pe hard-disk atunci când bateria scade sub 5%.

Performanțe de top și autonomie extinsă
Seria Eee PC 1025 Flare este echipată cu cele mai noi procesoare dual-core Intel Atom Cedar Trail tactate la 1.86 GHz, suportând până la 2 GB de memorie DDR3 și hard-disk-uri de până la 500 GB. Utilizatorii primesc și 3 GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage. Cele mai recente procesoare Intel Atom oferă performanțe grafice de patru ori mai mari comparativ cu generațiile anterioare și suport complet pentru filme la calitate Blu-ray. Tehnologia Super Hybrid Engine II administrează eficient energia bateriei și oferă o autonomie de până la 12 ore pentru o singură încărcare.

Multimedia și partajarea fișierelor
Seria Eee PC 1025 Flare rulează filme Full HD 1080p. Modulele integrate Wi-Fi 802.11b/g/n și Bluetooth 3.0 păstrează utilizatorii conectați în timp ce USB 3.0 furnizează viteze de transfer a datelor de 10 ori mai mari decât USB 2.0. Cu ajutorul suportului DLNA, utilizatorii pot transmite muzică, fotografii și filme direct către echipamentele compatibile de acasă precum televizoarele de ultimă generație.
Wi-Fi Direct permite utilizatorilor să transfere wireless fișiere între Eee PC 1025 Flare și alte dispozitive fără a se conecta la o rețea. Această facilitate este foarte convenabilă pentru partajarea rapidă a fișierelor.
USB Charge oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca echipamentele electronice, precum telefoane și tablete, prin intermediul portului USB, chiar și atunci când netbook-ul este oprit.

Cameră web inteligentă
Funcția Smart Camera dispune de un zoom 4x care permite utilizatorilor să focalizeze rapid imaginile în funcție de distanța la care se află de cameră. Un capac glisant acoperă camera web pentru mai multă intimitate.