Cunosti aceste secrete Facebook?

Vreau să împărtăşesc o serie de secrete mele Facebook cu tine. Facebook este o modalitate foarte bună de a promova afacerea dumneavoastra. Acest site a explodat în creştere în ultimii ani şi în prezent este puterea mai nou super-internet. Cu mai mult de 2,5 miliarde de cautari pe luna, e drept că am spus "miliarde de euro," şi peste 600 de milioane de utilizatori, nu e de mirare atât de mulţi oameni sunt pe Facebook încercarea de a promova afacerea lor. Cu acest tip de trafic este într-adevăr este o mişcare foarte inteligentă pentru tine de a avea un fel de prezenţă acolo pentru a ajuta la maximizarea eforturilor tale. În plus, acest site-ul ofera acum o parte din publicitatea PPC mai ieftin şi cele mai vizate s-ar putea găsi vreodată, de asemenea, cel mai probabil nu va fi niciodată acest lucru ieftină din nou.
Cu unele dintre aceste secrete pe Facebook, vei descoperi cateva tehnici care te vor ajuta să vă orientaţi oamenii corecte. Când oamenii se alăture o afacere care sa spus să meargă la Facebook pentru a promova afacerea lor de noi. Ei alatura grupurilor, se adaugă o grămadă de prieteni şi de a începe să postaţi doar legăturile lor vorbesc despre cât de minunat este oportunitatea lor sau planul de compensare de necrezut ofera compania lor. Acest lucru functioneaza foarte rar. Persoanele care sunt pe acest site pentru a socializa. Ei nu vor să fie bombardat cu oameni de a le trimite link-uri despre posibilitatea aderării lor. Pe Facebook Ei numesc acest SPAMMING şi oamenii nu-l place. Trebuie să ştii cum să găsească pe cei care sunt foarte interesati de ceea ce aveţi de oferit.
Atragerea de perspectivele dumneavoastră cu aceste secrete Facebook vă poate ajuta să devină o mult mai bine orientat, în eforturile voastre. Trebuie să încep prin atragerea de oameni pentru tine. Vrei sa-i lasa sa stiu despre tine personal. Începeţi prin utilizarea dvs. de profil şi ca oamenii să ştie despre ceea ce iti place sa faci. Încărcaţi câteva poze cu tine, familia ta si prietenii. Postarea unui link către site-ul dvs. sau blog-ul este bine, doar nu posta o grămadă de link-uri catre oportunitatile pe care le sunt încercarea de a ajunge pe cineva să se alăture. Actualizaţi-vă starea în mod regulat pentru a lăsa oamenii să ştie ceea ce faci. Încercaţi să vorbesc despre ceea ce sa întâmplat în viaţa dumneavoastră personal şi profesional. Odată ce aţi face acest lucru vei începe să atragi oamenii şi să obţină mai multe cereri prieten.
Un alt unul dintre secretele mele Facebook este de a încerca să-ţintă prieteni care au aceleaşi interese pe care le face. Tu nu ar trebui să adăugaţi doar prieteni cu unicul scop de a avea o mulţime de prieteni. În plus, atunci când faci o cerere de prietenie, iar persoana în cauză acceptă, nu ar trebui să le trimiteţi un link să se alăture dvs. de oportunitate. Eu văd acest lucru se întâmplă atât de des şi majoritatea oamenilor nu va place. Lucrările la a cunoaşte mai mult şi le-a începe crearea unei relaţii cu ei. Căutaţi feedback-ul şi să încerce să afle dacă au nevoie de orice ajutor, cu tot ceea ce faci.Există atât de mulţi oameni de pe Facebook încearcă să comercializeze lor de afaceri şi care nu au o mulţime de succes. Oferă întotdeauna o valoare.
Mai mult Unul dintre secretele mele Facebook este generatoare de piste libere. Veţi dori să încep prin a cauta grupuri care sunt în dvs. de nişă. Încercaţi să găsiţi grupuri care au 100 de membri sau mai mult şi să se alăture acestora. Găsiţi câteva dintre membrii cei mai activi. Cele care au fost foarte active în grup şi-au postat recent. Citeste postul lor şi comenta pe ea. Aceasta va lasa sa stii ca de fapt am citit-o şi să le trimită o cerere de prietenie. În cazul în care acceptă, cereţi-le cum merg lucrurile şi de a căuta feedback-ul.Tu nu ar trebui să le trimite un link într-o oportunitate în acest moment. Începeţi crearea unei relaţii şi de a câştiga încrederea lor. Când vă oferă întotdeauna o valoare de oameni vor dori natural să ştii ce faci şi va fi mult mai probabil să vrei să vi se alăture.
Acestea sunt doar câteva din secretele mele Facebook. Doar amintiţi-vă, Facebook este de fapt un site de social networking. Foloseste-l pentru a conecta cu oameni noi, care se află în piata tinta. Va trebui să încercaţi să adăugaţi prieteni de la grupuri legate de reţea de marketing. Conectează-te cu ei şi întrebaţi cum afacerea lor merge. Aflaţi în cazul în care se zbat şi a cotei de unele dintre problemele pe care le au sunt prea. Veţi avea întotdeauna oameni care încearcă să forţeze posibilitatea lor de pe tine, dar veţi găsi că o mulţime dintre ei au nevoie de ajutor. Aflaţi mai multe despre ei şi să le ofere ceva de valoare. Facebook este în creştere rapidă şi trebuie să fie folosind pentru a maximiza succesul dumneavoastră.